Vill du bli del av ett nätverk?

Här kan du läsa om de nätverk som vi har hos oss i vår kyrka – företagarnätverket samt präst- och pastorsnätverket.

Företagarnätverk

Hösten 2019 startade vi ett nätverk för företagare. Hit välkomnar vi alla företagare, affärsmän och affärskvinnor i och kring S:ta Clara kyrka att gå med. För närvarande har vi exempelvis nätverksträffar med frukost, bön och gemenskap en lördag varje månad men vi genomför även andra typer av träffar – se kommande nätverksträffar här i vår kalender.

Syftet med nätverket är att träffas som företagare för att ge stöd och uppmuntran till varandra. På våra träffar ber vi tillsammans och läser Bibeln. Vi tror att Gud är för oss och vill hjälpa och leda oss med alla de utmaningar vi möter som företagare. Till varje träff kommer vi bjuda in en talare som utifrån sina erfarenhet och kunskaper kan inspirera i både företagandet och i livet med Gud.

Nätverket leds av Kent Eliasson. Kent arbetar som affärsman med Norden som arbetsfält, han är medlem i S:ta Clara kyrka och har mångårig erfarenhet av liknande verksamhet inom FGBM – Full Gospel Business Men. Verksamheten i S:ta Clara kyrkas företagarnätverk sker i samarbete med FGBM.

Vill du bli medlem i nätverket eller veta mer? Kontakta gärna Kent Eliasson 070-799 13 87, kent.eliasson.archab@gmail.com

Vill du och ditt företag ingå ett stödsamarbete med oss? Läs mer här.

Präst- och pastorsnätverk

Är du präst eller pastor och verksam i Stockholm? Då är du varmt välkommen på våra nätverksträffar som vi bjuder in till några gånger varje år. Vi möts för lovsång, gemenskap och fika samt lyssnar oftast till en inbjudan gäst.

Nätverket leds av S:ta Clara kyrkas präster.

Vill du få inbjudan till nätverksträffarna? Kontakta oss på info@clarakyrka.se så lägger vi till dig i utskicken vi gör regelbundet.