Hyra lokal

Våra lokaler finns för uthyrning när vi inte använder det för församlingens verksamhet. Vi hyr ut kyrksalen som rymmer ca 450 personer och Clararummet ca 30 personer.

Hyreskostnad

Vi håller just nu på att uppdatera hyreskostnaden. Mer info kommer. Hyreskostnaden beror på om hyrningen gäller en församling, konsert/evenemang eller samarbetsavtal.

Våra lokaler är alkoholfria.

Önskar ni göra en bokningsförfrågan? Fyll i formuläret här nedan.

Kontakta oss på info@clarakyrka.se om ni är intresserade av att ingå samarbetsavtal med oss.

Dop, vigsel och begravning

Verksamheten i S:ta Clara kyrka drivs av en ideell EFS-förening som hyr kyrkan av Stockholms domkyrkoförsamling. Därför har vi begränsat med resurser och bara möjlighet att erbjuda kyrkliga handlingar såsom dop, vigsel och begravning när det efterfrågas av personer som:

– är boende och skrivna inom Stockholms domkyrkoförsamling
– är medlemmar i S:ta Clara kyrka
– har nära kontakt med vårt diakonala arbete och/eller en tydlig koppling till vår gemenskap

Faller ni inom denna ram? Isåfall är ni välkomna att kontakta vår präst och direktor Mats Nyholm på mats.nyholm@svenskakyrkan.se så tar han det vidare.

Bokningsförfrågan

När din bokningsförfrågan är inskickad återkommer vi så snart vi kan.

Typ av uthyrning

Önskemål om lokal

Vi önskar dessutom göra följande tillval

Behandling av personuppgifter