Veckomässor

Varje vecka har vi veckomässor – Lärjungamässa och Förbönsmässa.

Lärjungamässa firar vi varje tisdag kl 10.30 och det är en kortare mässa med möjlighet till förbön och fika efteråt. Förbönsmässa firar vi varje torsdag kl 8.00 och även den är en kortare mässa. Vi firar den i södra korsamen och ber för inlämnade böneämnen. Se kommande mässor med predikoturer här.

Under sommaren firar vi mässaLindholmen varje onsdag kl 12.00 – efteråt serveras en enkel sopplunch i god gemenskap. Till Lindholmen behöver du åka båt – läs mer om båtresor här och se sommarens mässor med predikoturer här.

Claramässan

Bli stilla och besinna att Herren är Gud

Claramässan – en plats för ro, rötter och riktning mitt i rastlöshetens och rotlöshetens tidevarv. I stillhet inför korset. Vi bjuder in till Claramässan en fredagkväll i månaden – en kväll med nattvard, predikan, lovsång, förbön och fika med efterhäng. Claramässan sker i samarbete med EFS.

Se kommande mässor här.

Mässa på persiska

Talar du persiska och vill vara med i en kristen gemenskap där det talas ditt eget språk? Vi firar mässa på persiska varje onsdag kl 17.00.

Önskar du själavård? Vi har själavård varje onsdag kl 13.30-14.30 som du behöver boka tid för. På onsdagar kl 16.30 samlas vi också för bön.

Vill du veta mer? Kontakta präst Azita Saraai 073-771 51 05, azita.saraii@efs.nu