Veckomässor

Varje vecka har vi veckomässor – Lärjungamässa och Förbönsmässa.

Lärjungamässa firar vi varje tisdag kl 10.30 och det är en kortare mässa med möjlighet till förbön och fika efteråt. Förbönsmässa firar vi varje torsdag kl 8.00 och även den är en kortare mässa. Vi firar den i södra korsamen och ber för inlämnade böneämnen. Se kommande mässor med predikoturer här.

Vi firar mässaLindholmen varje onsdag kl 12.00 under sommaren – efteråt serveras en enkel sopplunch i god gemenskap. Till Lindholmen behöver du åka båt – läs mer om båtresor och se sommarens mässor med predikoturer här.

Mässa på persiska

Talar du persiska och vill vara med i en kristen gemenskap där det talas ditt eget språk? Vi firar mässa på persiska varje onsdag kl 17.00.

Önskar du själavård? Vi har själavård varje onsdag kl 13.30-14.30 som du behöver boka tid för. På onsdagar kl 16.30 samlas vi också för bön.

Vill du veta mer? Kontakta präst Azita Saraai 073-771 51 05, azita.saraii@efs.nu

I sommar åker vi också på den stora persiska sommarkonferensen i Aneby, Linköping den 29 juli-3 aug 2019. Det blir en vecka tillsammans med persiska vänner då vi får möta Gud tillsammans. Konferensen är en kraftkälla som ger inspiration. Evangeliet där Jesus är i centrum förkunnas och det blir underbar lovsång och härlig gemenskap. Gästpredikanter är Lazarus Yaghnazar från England, Mehdi Arshamfar från Sverige, Aramais Gharakhanian från Tyskland, Mohammad Modabber från Finland och Azita Saraii från Sverige. Kostnad för mat och logi är 1000-1300 kr. Det finns möjlighet att få rabatterad kostnad om du har svårt att betala konferensavgiften. Du tar med egna lakan och handdukar. Vill du veta mer? Kontakta Ali Atei 073-697 80 95