Ge en gåva

Den verksamhet som vi bedriver är helt beroende av de gåvor vi får. Det är med stor tacksamhet vi tar emot gåvor för att kunna fortsätta hjälpa våra medmänniskor. Vi är en del av Stockholms domkyrkoförsamling men EFS-föreningen S:ta Clara kyrka ansvarar för all verksamhet i kyrkan. Vi får därför inte del av kyrkoavgiften utan är helt beroende av gåvomedel.

Du kan ge en gåva både via Swish 123 131 28 83 eller Bankgiro 748-7366. Du kan också ge din gåva i insamlingarna varje söndag i Högmässan kl 11.00 och gudstjänsten kl 14.00.

Om du vill bli autogirogivare till S:ta Clara kyrka mailar du info@clarakyrka.se för att få en blankett hemskickad, eller kom in till vår kyrka för att få en blankett.

Stort tack för din gåva!

#claravintern

För många av oss är vintern och dess högtider förknippade med värme och gemenskap. För väldigt många i utsatthet är detta årets svåraste tid. Kylan tränger sig på och vintern i Sverige kan vara lång. Allt för många lever i ensamhet, och som alltid, de hemlösa fryser i kylan. Mitt i Stockholms hjärta finns S:ta Clara kyrka, för att sprida värme och hjälpa fler att #claravintern.

Under vinterhalvåret bedriver vi Clara vintern och insamlingskampanjen avslutades den 31 mars 2019. Vårt mål var att nå en miljon kronor och resultatet blev hela 856 900 kr. Ett stort tack alla som bidrog!

Mer information inför vintern 2019-2020 kommer under hösten.