Sommarcafé

I sommar satsar vi på ett härligt sommarcafé i vår grönskande kyrkogård. Vi håller öppet måndag-torsdag kl 11.00-15.00 från och med tisdagen den 18 juni till och med torsdagen den 8 augusti.

På menyn kommer det finnas glass, våfflor, kakor, smörgåsar, kaffe och te. Vi öppnar upp för musikinslag och framför allt god gemenskap runt caféborden. På onsdagar firar vi lunchmässa utomhus vid Lillkyrkan och efteråt serveras det sopplunch till självkostnadspris i sommarcaféet. En gång i månaden under maj-augusti bjuder vi in till grillkväll med lovsång på samma plats. Se kommande grillkvällar här.

Här kan du sitta ner en stund i solen eller i trädens skugga och njuta av en fika. Sommarcaféet hittar du utanför Lillkyrkan, precis söder om den stora kyrkan. Vid ösregn håller vi stängt.

Varmt välkommen till sommarcaféet!

Café S:ta Clara

Välkommen in för en varm kopp kaffe i vårt café. Café S:ta Clara finns i Clararummet i norra korsarmen och är öppet varje vardag och lördag kl 11.00-15.00Här möts olika människor från olika kulturer och länder för att fika tillsammans – både på vardagar och helger.

Caféet är en mötesplats för många människor – och du är varmt välkommen!

Kyrkfika med olika personer

Under slutet av september och oktober sänder vi kyrkfika med olika personer varje söndag kl 11.00 på YouTube och Facebook.

Vid första kyrkfikat får du möta Carl-Erik Sahlberg leder dig genom en andakt från orgelläktaren i S:ta Clara kyrka. Du får höra Carl-Erik berätta om tiden i S:ta Clara kyrka och Tanzania samt en reflektion över söndagens tema. Ta dig en kopp kaffe med bulle och sitt ner en stund med bl.a. Carl-Erik där hemifrån.