Konferenser

Varje år bjuder vi vanligen in till Pingstkonferens, Allhelgonakonferens samt den årliga Vinterkonferensen med EFS Mittsverige. Här nedan hittar du kommande konferenser som vi är med och arrangerar.

Pingstkonferens 7-9 juni

Pingsthelgen närmar sig och den 7-9 juni bjuder vi in till Pingstkonferens i vår kyrka.

Programmet för konferensen hittar du i vår kalender här – och facebook-eventet hittar du här. Välkommen att fira pingsthelgen med oss!

Lovsång 19 11-13 okt

I höst har vi den stora glädjen att få ha konferensen Lovsång 19 hos oss i S:ta Clara kyrka den 11-13 okt. Vi har haft konferensen i vår kyrka tidigare för flera år sedan och den har varit till stor välsignelse för många lovsångsledare, sångare, musiker, pastorer och präster i hela vårt land.

Läs mer och anmäl dig här idag.

Allhelgonakonferens
1-3 nov

Under allhelgonahelgen anordnar vi vanligen en Allhelgonakonferens – dagar av uppbyggelse, lovsång och tillbedjan. Vi ser med glädje tillbaka på Allhelgonakonferensen 2018 då vi gästades av bl.a. Erik Tilling och Hans Weichbrodt.

Mer information inför Allhelgonakonferensen 2019 kommer under hösten.

Vinterkonferensen

I början av året har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Den äger vanligen rum i Betlehemskyrkan, Hammarbykyrkan och S:ta Clara kyrka.

Mer information inför Vinterkonferensen 2020 kommer under hösten.