Konferenser

Varje år bjuder vi vanligen in till Pingstkonferens, Allhelgonakonferens samt den årliga Vinterkonferensen med EFS Mittsverige. Här nedan hittar du alla de kommande konferenser som vi är med och arrangerar.

Vinterkonferensen 29-31 jan 2021

I början av året den 29-31 jan har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige m.fl. bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. I år webbsänder vi Vinterkonferensen live via YouTube och Facebook.

Läs mer och se hela programmet för Vinterkonferensen här.

Facebook-eventet för konferensen hittar du här.

Allhelgonakonferens 2021

Under allhelgonahelgen anordnar vi varje år en Allhelgonakonferens. Tre dagar med med mässa, musik, tillbedjan, ljuständning och stillhet. Fri entré.

Mer information inför Allhelgonakonferensen 2021 kommer under hösten.

Det finns hopp flyttad till 2022

Under 2022 sätter Heart of Evangelism med Sebastian Stakset upp ett stort tält för gudstjänster vid Nytorps bollplan i Stockholm. Vi som står bakom konferensen är flera församlingar och kyrkor i Stockholm, och arrangör är Heart of Evangelism.

Vi vet att livet kan kännas hårt ibland. Det finns mycket sorg och tragik. Vi vänder oss till alla som ännu inte har hört de goda nyheterna om försoningen mellan Gud och människa genom Jesus. Det finns hopp!

Vi söker nu volontärer från S:ta Clara kyrka. Det finns olika arbetsuppgifter du kan välja mellan och du gör din intresseanmälan till att bli volontär här.

Läs mer om konferensen här.