Konferenser

Varje år bjuder vi vanligen in till Pingstkonferens, Allhelgonakonferens samt den årliga Vinterkonferensen med EFS Mittsverige. Här nedan hittar du alla de kommande konferenser som vi är med och arrangerar.

Vinterkonferensen 24-26 jan

I början av året har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Vi ser fram emot en helg tillsammans på temat Jesus skapar tro.

Konferensen äger rum i Hammarbykyrkan den 24 jan, Betlehemskyrkan den 25 jan och S:ta Clara kyrka den 26 jan. Välkommen till Vinterkonferensen 2020!

Programmet för konferensen kommer under hösten.

FREEDOM 8-9 maj

”För att vi verkligen ska förstå vad en kristen människa är och vad som menas med den frihet som Kristus förvärvat och gett oss, vill jag inleda med dessa två påståenden: En kristen människa är en fri herre över allting och ingen underdånig. En kristen människa är allas tjänstvillige tjänare och alla underdånig.”

Så inleder Martin Luther sin skrift Om en kristen människas frihet som utgavs år 1520. Mycket av denna undervisning har fallit i glömska och många brottas därför med en kristendom som binder istället för befriar. Vi vill fira 500-årsjubileet av denna skrift och påminna om dess mycket centrala och relevanta innehåll även för vår tid. Vi bjuder därför in till konferensen FREEDOM tillsammans med EFS, 1517 och Christ Hold Fast från USA.

Mer information inför FREEDOM den 8-9 maj 2020 kommer under våren.

Allhelgonakonferens 30 okt-1 nov

Under allhelgonahelgen anordnar vi varje år en Allhelgonakonferens. Tre dagar av uppbyggelse, undervisning, lovsång och tillbedjan. Vi ser tillbaka på konferensen hösten 2019 då vi fick lyssna till Sebastian Stakset, Magnus Persson och Johnny Foglander m.fl. Hjärtligt välkommen!

Mer information inför Allhelgonakonferensen den 30 okt-1 nov 2020 kommer under våren.