Konferenser

Varje år bjuder vi vanligen in till Pingstkonferens, Allhelgonakonferens samt den årliga Vinterkonferensen med EFS Mittsverige. Här nedan hittar du alla de kommande konferenser som vi är med och arrangerar.

Vinterkonferensen 29-31 jan 2021

I början av året den 29-31 jan har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige m.fl. bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Konferensen äger rum både i Hammarbykyrkan, Betlehemskyrkan och S:ta Clara kyrka.

Mer information inför Vinterkonferensen den 29-31 jan 2021 kommer under hösten.

Det finns hopp 17-22 maj 2021

Till våren 2021 den 17-22 maj sätter Heart of Evangelism med Sebastian Stakset upp ett stort tält för gudstjänster vid Nytorps bollplan i Stockholm. Vi som står bakom konferensen är flera församlingar och kyrkor i Stockholm, och arrangör är Heart of Evangelism.

Vi vet att livet kan kännas hårt ibland. Det finns mycket sorg och tragik. Vi vänder oss till alla som ännu inte har hört de goda nyheterna om försoningen mellan Gud och människa genom Jesus. Det finns hopp!

Vi söker nu volontärer från S:ta Clara kyrka. Det finns olika arbetsuppgifter du kan välja mellan och du gör din intresseanmälan till att bli volontär här.

Läs mer om konferensen här.

Allhelgonakonferens 30 okt-1 nov 2020

Under allhelgonahelgen anordnar vi varje år en Allhelgonakonferens. Tre dagar av uppbyggelse, undervisning, lovsång och tillbedjan. Vi ser tillbaka på konferensen hösten 2019 då vi fick lyssna till Sebastian Stakset, Magnus Persson och Johnny Foglander m.fl. Hjärtligt välkommen!

Mer information inför Allhelgonakonferensen den 30 okt-1 nov 2020 kommer under hösten.