Konferenser

Varje år bjuder vi vanligen in till Pingstkonferens, Allhelgonakonferens samt den årliga Vinterkonferensen med EFS Mittsverige. Här nedan hittar du alla de kommande konferenser som vi är med och arrangerar.

FREEDOM – framflyttad till 2021

Konferensen är framflyttad till år 2021. Mer information om nytt datum kommer.

”För att vi verkligen ska förstå vad en kristen människa är och vad som menas med den frihet som Kristus förvärvat och gett oss, vill jag inleda med dessa två påståenden: En kristen människa är en fri herre över allting och ingen underdånig. En kristen människa är allas tjänstvillige tjänare och alla underdånig.”

Så inleder Martin Luther sin skrift Om en kristen människas frihet som utgavs år 1520. Mycket av denna undervisning har fallit i glömska och många brottas därför med en kristendom som binder istället för befriar. Vi vill fira 500-årsjubileet av denna skrift och påminna om dess mycket centrala och relevanta innehåll även för vår tid. Vi bjuder därför in till konferensen FREEDOM tillsammans med EFS, 1517 och Christ Hold Fast från USA.

Läs mer om konferensen här

Vinterkonferensen 29-31 jan 2021

I början av året den 29-31 jan har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige m.fl. bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Konferensen äger rum både i Hammarbykyrkan, Betlehemskyrkan och S:ta Clara kyrka.

Mer information inför Vinterkonferensen den 29-31 jan 2021 kommer under hösten.

Allhelgonakonferens 30 okt-1 nov 2020

Under allhelgonahelgen anordnar vi varje år en Allhelgonakonferens. Tre dagar av uppbyggelse, undervisning, lovsång och tillbedjan. Vi ser tillbaka på konferensen hösten 2019 då vi fick lyssna till Sebastian Stakset, Magnus Persson och Johnny Foglander m.fl. Hjärtligt välkommen!

Mer information inför Allhelgonakonferensen den 30 okt-1 nov 2020 kommer under våren.