Konferenser

Varje år bjuder vi vanligen in till Pingstkonferens, Allhelgonakonferens samt den årliga Vinterkonferensen med EFS Mittsverige. Här nedan hittar du alla de kommande konferenser som vi är med och arrangerar.

Lovsång 19 11-13 okt

I höst har vi den stora glädjen att få ha konferensen Lovsång 19 hos oss i S:ta Clara kyrka den 11-13 okt. Vi har haft konferensen i vår kyrka tidigare för flera år sedan och den har varit till stor välsignelse för många lovsångsledare, sångare, musiker, pastorer och präster i hela vårt land.

Läs mer och anmäl dig här idag

Allhelgonakonferens 1-3 nov

Under allhelgonahelgen anordnar vi vanligen en Allhelgonakonferens – dagar av uppbyggelse, lovsång och tillbedjan. Vi ser med glädje tillbaka på Allhelgonakonferensen 2018 då vi gästades av bl.a. Erik Tilling och Hans Weichbrodt.

Mer information inför Allhelgonakonferensen 2019 kommer under hösten.

Vinterkonferensen 24-26 jan

I början av året har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Vi ser fram emot en helg tillsammans på temat Jesus skapar tro. Konferensen äger rum i Hammarbykyrkan den 24 jan, Betlehemskyrkan den 25 jan och S:ta Clara kyrka den 26 jan. Välkommen till Vinterkonferensen 2020!

Programmet för konferensen kommer under hösten.

Pingstkonferens

Under pingsthelgen bjuder vi vanligen in till en Pingstkonferens i vår kyrka. Vi är så glada över Pingstkonferensen 2019 då vi gästades av Ole Henry Halleraker, Harald Høidahl, Magnus Persson och Thomas Idergard S.J.

Mer information inför Pingstkonferensen 2020 kommer under våren.