Pilgrimsvandring

Sörmlandsleden

S:ta Clara kyrka bjuder i sommar in till pilgrimsvandring på Sörmlandsleden nära Nävekvarn måndagen den 6 juli – torsdagen den 9 juli. Det blir en fysiskt ganska tuff vandring i storslagen natur med tre övernattningar i tält eller vindskydd – men det blir också en andlig pilgrimsvandring där vi kommer ha gemensamma andakter samt ge utrymme för egen tid med bön eller meditation. Pilgrimsvandringen är öppen för alla som vill och kan.

Informationsträff 12 maj

Vi bjuder in till en informationsträff tisdagen den 12 maj kl 17.15 som riktar sig främst till dig som bestämt sig för att följa med på vandringen men även till dig som bara är nyfiken och vill veta mer.

Denna kväll stänger kyrkan kl 17.00 som vanligt, men kl 17.15-17.30 öppnar vi norra porten igen vid för denna informationsträff. Kom i tid för den porten kan av säkerhetsskäl inte stå öppen under informationsträffen. Efter kl 17.30 går det inte att komma in.

Maila gärna Johan Kärnbo på johan.karnbo@svenskakyrkan.se om du vill komma på informationsträffen. Då får du också besked via mail ifall det blir någon ändring gällande informationsträffen utifrån åtgärder gällande coronaviruset.

När? Måndag 6 juli – torsdag 9 juli

Var? 46 km vandring i kuperad terräng på Sörmlandsleden, Nävekvarn

Antal deltagare: Max 25 deltagare

Kostnad: 1000 kr inkl. mat, logi och resa tur och retur från Stockholm. Betala in till Bankgiro 748-7366 eller Swish 123 131 28 83. Märk betalningen med pilgrim. Anmälan är endast giltig när både betalning inkommit och formuläret nedan är korrekt ifyllt. Båda dessa krävs för att du ska vara anmäld.

Anmälan: Du anmäler dig till själva pilgrimsvandringen i formuläret nedan till och med den 31 maj. När 25 personer anmält sig stänger vi anmälan även om det är före den 31 maj. Se information här ovan om hur du anmäler dig till informationsträffen.

Vandringsledare:
Johan Kärnbo, johan.karnbo@svenskakyrkan.se – ekonomiansvarig i S:ta Clara kyrka och erfaren friluftsentusiast – ansvarig för det praktiska
Anita Tanttari – volontär och erfaren pilgrimsvandrare i S:ta Clara kyrka – ansvarig för andakterna

Mer information vandringen hittar du här.

Mer information om packning och utrustning hittar du här.

Datum för sista anmälan: 31 maj 2020

Fyll i och skicka in nedanstående formulär.

När din anmälan är inskickad återkommer vi så snart vi kan.

Betalning – Anmälan är endast giltig när både betalning inkommit och detta formulär är korrekt ifyllt. Båda dessa krävs för att du ska vara anmäld.

Resa – Bara du som börjar och slutar resan i Stockholm betalar full kostnad på 1000 kr. För övriga deltagare räknas resekostnaden av. Vid anmälan betalar dock alla fullt pris 1000 kr och sedan får du tillbaka resekostnaden efteråt, när den är fastställd.

Personlig hälsa – Uppge det som är viktigt för oss vandringsledare att veta om dig. Vi måste inte veta allt om dig, men allt som vi behöver veta eller kan behöva veta vid en eventuell krissituation måste du uppge här.

Utrustning nödvändig – Vill du att vi hjälper dig att köpa in en sovsäck? Markera här i så fall och betala in denna kostnad till oss senast den 31 maj. Märk betalningen med "sovsäck".

Utrustning extra – Vill du ta med något av följande?

Matlag – Deltagarna kommer delas in i matlag med tre personer i varje matlag. Matlagets enda funktion är att laga mat till sig själva. Du kommer inte dela tält med personer i ditt matlag. Matlag delas i första hand in enligt önskemål om specialkost. I andra hand enligt önskemål om någon du vill vara i samma matlag som. Du kan önska fritt. Vad du har önskat är konfidentiellt om du inte själv väljer att berätta. Ingen information kommer ges till matlaget om vilka som önskat att vara i just det matlaget (alla uppgifter du skriver om dig själv i anmälan hanteras konfidentiellt av oss).

Behandling av personuppgifter

11 + 15 =

OBS! Om det inte går att skicka in – se rödmarkerad text i formuläret som då inte är korrekt ifyllt.