Ungdom

I S:ta Clara kyrka möts ungdomar för ungdomssamling och tacofredagar flera fredagkvällar varje månad. Vi anordnar även andra aktiviteter för ungdomar så som läger och utflykter.

Vill du veta mer när ungdomarna träffas? Se kommande samlingar här.

JIM – Jesus i mörkret ungdomssamling

Välkommen alla ungdomar till vår ungdomssamling JIM – Jesus i mörkret. Vi möts flera fredagkvällar om året kl 18.30 för härlig gemenskap, lovsång, mat och undervisning. Alla ungdomar är välkomna!

Följ oss på Instagram här.
Se kommande ungdomssamlingar här.

Tacofredag

En fredagkväll i månaden möts Barnkyrkan och ungdomar för tacofredag kl 17.30 i Claragården. Vi käkar tacos, spelar pingis och TV-spel och avslutar med film eller att vara med på JIM – Jesus i mörkret ungdomssamling.

Vill du komma på tacofredag? Se kommande tacofredagar här.

S:ta Clara kyrka i Taizé

Följ med S:ta Clara kyrka i Taizé i juni 2022 då ett gäng unga och vuxna ledare åkte ner för en veckas gemenskap, bön, lovsång och läger.

I all enkelhet filmade vi bl.a. några andakter med bibelsamtal under veckans gång i hopp om att vi kan ge vidare lite av vår upplevelse och atmosfären där nere till dig där hemma.

För att komma till spellistan S:ta Clara kyrka i Taizé på vår YouTube-kanal klicka här. Du kan också se alla våra filmer på vår YouTube-kanal här.