Ungdom

Varje vecka möts ungdomar på olika sätt i vår kyrka – både på vår ungdomsgård, Konfa City, fredagkvällar samt på söndagar. Vi anordnar även andra aktiviteter för ungdomar så som läger och utflykter.

Ungdomsgård

Varje vecka är du som är i åldern 14-21 år välkommen till ungdomsgården i S:ta Clara kyrka. Vi har öppet varje torsdag kl 15.30-18.00 i Lillkyrkan – kapellet precis söder om den stora kyrkan, S:ta Clara kyrka. Gratis fika och toast.

Kom och var dig själv tillsammans med nya och gamla vänner!

Vill du veta mer? Kontakta ungdomsledare Charbel Ayoub 076-422 28 38, charbel.ayoub@svenskakyrkan.se

Facebook-gruppen för ungdomsgården hittar du här.

Konfa City

Varför finns vi människor på jorden? Kan livet i Guds närhet vara ett äventyr? Kan jag alltid vara mig själv? Vem är Jesus och vad gjorde Han? Är det möjligt att förändra världen? Kan jag ha kontakt med Gud överhuvudtaget? Var med och utforska detta och mycket mer i Konfa City i S:ta Clara kyrka – konfirmationsläsning mitt i Stockholm.

För dig som fyller 14 år upp till 17 år under 2020.

Jesus i mörkret ungdomssamling

Välkommen alla ungdomar till vår ungdomssamling Jesus i mörkret – JIM. Vi möts flera fredagkvällar om året för härlig gemenskap, lovsång, mat och undervisning. Alla ungdomar är välkomna!

Följ oss på Instagram här.
Se kommande ungdomssamlingar här.