Ungdom

Varje vecka möts ungdomar på olika sätt i vår kyrka – både på vår ungdomsgård, Konfa City, fredagkvällar samt på söndagar. Vi anordnar även andra aktiviteter för ungdomar så som läger och utflykter.

Vill du veta mer? Kontakta ungdomsledare Åsa Gustin asa.gustin@svenskakyrkan.se

Sportlovsröj med bowling och ungdomsmässa

Vi möts för sportlovsröj med bowling och ungdomsmässa under sportlovet tisdagen den 25 feb. Vi samlas utanför S:ta Clara kyrkas huvudentré kl 15.00 för att gå till bowlingen. Vi äter sedan tillsammans på McDonald’s kl 16.15 innan vi går till S:ta Clara kyrka där vi umgås, hänger och firar ungdomsmässa kl 18.30 i Guds närhet.

Ta med pengar till maten. Kyrkorna bjuder på bowlingen.

Vill du veta mer? Kontakta ungdomspräst Hans Stanley i S:ta Clara kyrka, sms 073-904 61 21, hans.stanley@svenskakyrkan.se eller din ungdomsledare.

Välkommen hälsar S:ta Clara kyrka, Hammarbykyrkan och Betlehemskyrkan
Sofia, Simon, Micah, Charbel, Mattias, Petter, Åsa och Hans m.fl.

Konfa City

Varför finns vi människor på jorden? Kan livet i Guds närhet vara ett äventyr? Kan jag alltid vara mig själv? Vem är Jesus och vad gjorde Han? Är det möjligt att förändra världen? Kan jag ha kontakt med Gud överhuvudtaget? Var med och utforska detta och mycket mer i Konfa City i S:ta Clara kyrka – konfirmationsläsning mitt i Stockholm.

För dig som fyller 14 år upp till 17 år under 2019.

Sportlovsröj med bowling och ungdomsmässan

Ta med pengar till maten. Kyrkorna bjuder på bowlingen.

Välkommen hälsar S:ta Clara kyrka, Hammarbykyrkan och Betlehemskyrkan
Sofia, Simon, Micah, Charbel, Mattias, Petter, Åsa och Hans m.fl.

Jesus i mörkret ungdomssamling

Välkommen alla ungdomar till vår ungdomssamling Jesus i mörkret. Vi möts flera fredagkvällar om året för härlig gemenskap, lovsång, mat och undervisning. Alla ungdomar är välkomna!

Följ oss på Instagram här.
Se kommande ungdomssamlingar här.

Ungdomsgård

Varje vecka har vi vår ungdomsgård öppen för ungdomar i åldern 14-21 år. Vi har öppet varje tisdag och torsdag kl 15.00-18.00 i Lillkyrkan – kapellet precis söder om den stora kyrkan.

The Big bigz tonårsgrupp

söndagar under högmässan kl 11.00 möts tonårsgruppen The Big bigz. Välkommen du som är i åldern 13-18 år!