Vill du bli volontär?

I S:ta Clara kyrka finns många fantastiska volontärer som jobbar med alltifrån matutdelning och städning till att vara vardagsvärd eller hjälpa till i vaktmästeriet. Som volontär i vår kyrka finns du med i ett sammanhang med möjlighet till gemenskap och personlig och andlig utveckling. Våra volontärer har olika bakgrund och många vill som volontärer ge vidare av vad de har fått ta emot i form av upprättelse, helande och nytt liv genom Jesus Kristus.

För dig som önskar bli volontär i vår kyrka så välkomnar vi dig till att börja med att komma på en mässa eller gudstjänst hos oss så att vi får träffa dig – och du får då också möjlighet att lära känna oss och vår kyrka. Varmt välkommen in till vår kyrka om du önskar bli en av våra volontärer!

Vill du veta mer? Kontakta oss på info@clarakyrka.se så hjälper vi dig vidare.

Är du redan volontär hos oss? Läs mer här.

Volontärkurs

Våren 2021 bjuder vi in till en volontärkurs digitalt via länk – för dig som är ny eller gammal volontär. Läs mer här.

Vi söker volontärer till konferensen Det finns hopp

Under 2022 sätter Heart of Evangelism med Sebastian Stakset upp ett stort tält för gudstjänster vid Nytorps bollplan i Stockholm. Vi som står bakom konferensen är flera församlingar och kyrkor i Stockholm, och arrangör är Heart of Evangelism.

Vi vet att livet kan kännas hårt ibland. Det finns mycket sorg och tragik. Vi vänder oss till alla som ännu inte har hört de goda nyheterna om försoningen mellan Gud och människa genom Jesus. Det finns hopp!

Vi söker nu volontärer från S:ta Clara kyrka. Det finns olika arbetsuppgifter du kan välja mellan och du gör din intresseanmälan till att bli volontär här.

Läs mer om konferensen här.

Vi söker söndagsvärdar

På söndagar inför vår högmässa möter våra söndagsvärdar alla besökare innanför entrén för psalmboksutdelning – och vi söker just nu fler söndagsvärdar.

Vill du bli söndagsvärd eller veta mer? Kontakta Margareta Ander 070-322 58 35, margaretaander@hotmail.com

Vi söker volontärer till Berga Second hand

Vi söker volontärer som kan vara med en lördag varje måndag i Berga Second hand som vi samarbetar med.

Vill du bli volontär i Berga Second hand eller veta mer? Kontakta Jan Andersson 070-595 59 60, jan.er.andersson.121@gmail.com