För volontärer

Ett gott sätt att sätta stort värde på människor och kyrkans verksamheter är att träna och utbilda dess volontärer. Här hittar du som redan är volontär hos oss information om kommande volontärluncher och volontärdagar.

Vill du veta hur du kan bli volontär hos oss? Läs mer här.

Volontärlunch

Varje onsdag kl 12.00 bjuder vi in alla våra volontärer till volontärlunch i Lillkyrkan då Scandic Klara hotell så generöst bjuder på mat. Välkommen till en stund med mat och gemenskap tillsammans med andra volontärer. Det krävs ingen anmälan.

Första volontärlunchen för hösten är onsdagen den 4 sept.

Volontär­dag

Varje höst och vår bjuder vi in till en volontärdag för alla våra volontärer – då vill vi rusta dig som är volontär för den uppgift du har och ge en förståelse för och kunskap om hur vår kyrka arbetar och inom vilket sammanhang vi verkar.

Mer information inför hösten 2019 kommer.