För volontärer

Ett gott sätt att sätta stort värde på människor och kyrkans verksamheter är att träna och utbilda dess volontärer. Här hittar du som redan är volontär hos oss information om kommande volontärutbildningar och volontärluncher.

Vill du veta hur du kan bli volontär hos oss? Läs mer här.

Volontärutbildning

Varje höst och vår bjuder vi in till volontärutbildning under en heldag – då vill vi rusta dig som är volontär för den uppgift du har och ge en förståelse för och kunskap om hur vår kyrka arbetar och inom vilket sammanhang vi verkar.

Mer information inför hösten 2019 kommer.

Volontärlunch varje onsdag

Varje onsdag kl 12.00 bjuder vi in alla våra volontärer till volontärlunch i Lillkyrkan då Scandic Klara hotell så generöst bjuder på mat – och efter lunchen fortsätter vi i Lillkyrkan med volontärutbildning kl 12.45-14.00. Det krävs ingen anmälan.

Första onsdagen varje månad Böneledarutbildning
Andra onsdagen varje månad Evangelistutbildning