För medlemmar

Här hittar du som redan är medlem i vår kyrka information om kommande träffar, församlingsdagar och årsmöte. Vill du veta hur du kan bli medlem hos oss? Läs mer här.

Församlingsdag 31 aug

Lördagen den 31 aug kl 9.00-16.00 möts vi för en församlingsdag på temat Att bygga en församling. En dag med bön, gemenskap och samtal med varandra. Vi möts i Akalla kyrka på Nystadsgatan i Akalla.

Du anmäler dig till församlingsdagen här nedan eller genom att fylla i ditt namn på anmälningslistan i kyrkans reception. Ett uppdrag till dig som anmäler dig är att förbereda en 5-10 minuters predikan. För barnen blir det promenad till Husbybadet (för de äldre barnen som kan simma) samt promenad till en 4H-gård i närheten (för de mindre barnen).

Program för dagen

9.00 Förmiddagsfika
10.00 Lovsång
Information från styrelsen och visioner för framtiden – Mikael Johansson
11.00 Undervisning
Andliga principer som grund för en sann församling – Mats Nyholm
12.00 Lunch
13.00 Workshop
Praktiskt församlingsbygge – Mikael Johansson
14.30 Fika
15.00 Vi delar in oss i smågrupper
16.00 Återsamling och avslutning
17.00-20.00 Poolbad, grillning och gemenskap (kanske dop) hemma hos Mikael och Monica Johansson. Packa med dig badkläder. Mer info på plats.

Anmäl dig till församlingsdagen här

Behandling av personuppgifter

Clara Forum

Några gånger varje år bjuder vi in dig som är medlem till vår församlingsmöte Clara Forum – vanligen en söndag direkt efter vår Högmässa kl 11.00.

Se kommande Clara Forum i vår kalender här.

Årsmöte

Varje vår bjuder vi in dig som är medlem till vårt årsmöte – ett viktigt tillfälle då vi möts för beslut, information och gemenskap.

Mer information inför årsmötet våren 2020 kommer när det närmar sig.