För medlemmar

Här hittar du som redan är medlem i vår kyrka information om kommande träffar, församlingsdagar och årsmöte. Vill du veta hur du kan bli medlem hos oss? Läs mer här.

Årsmöte 17 juni 18.00

Varje år bjuder vi in dig som är medlem till vårt årsmöte – ett viktigt tillfälle då vi möts för beslut, information och gemenskap. Pga. smittspridningen av coronaviruset har vi senarelagt vårt årsmöte från tisdagen den 31 mars till onsdagen den 17 juni kl 18.00 i S:ta Clara kyrka.

Kallelse och årsmöteshandlingar skickas varje år ut till alla medlemmar via mail, eller via post till dig som inte uppgav din mailadress när du blev medlem.

Församlingsdag

En gång om året möts vi för en församlingsdag – oftast med en dag med bön, gemenskap och samtal med varandra.

Mer information inför församlingsdagen hösten 2020 kommer när det närmar sig.

Clara Forum

Några gånger varje år bjuder vi in dig som är medlem till vår församlingsmöte Clara Forum – vanligen en söndag direkt efter vår högmässa kl 11.00.

Se kommande Clara Forum i vår kalender här.

Våra stadgar hittar du här.