Högmässa 11.00

Varje söndag firar vi Högmässa kl 11.00 i vår kyrka. Vår mässa är öppen för alla – ny som gammal. Du som är besökare, turist i Stockholm eller medlem i församlingen – varmt välkommen till våra söndagar. Varannan vecka firar vi Lovsångsmässa – en form av Högmässa med ett större fokus på lovsång. Vi serverar fika efteråt så stanna gärna kvar för en kopp kaffe och kaka. Vi har tolkning till engelska varje söndag.

För dig med barn så välkomnar vi till vår Barnkyrka. Vi möts alltid först tillsammans på mässan inne i kyrkan för att efter en stund gå till Lillkyrkan tillsammans. Barnkyrkan är för barn från 3 år. Läs gärna mer om vår Barnkyrka här. Ett par söndagar per termin firar vi också Mässa för alla åldrar i stora kyrkan – då möts alla åldrar för en gemensam Högmässa anpassad för hela familjen.

Se kommande Högmässor med predikoturer här.